Werken bij

Werken in het Zorg Coördinatie Centrum – Midden Nederland betekent samenwerken binnen de gehele acute keten. Onze blik is gericht op de toekomst waardoor onze ontwikkeling en die van jou nooit stilstaat. Regelmatig komen er vacatures beschikbaar voor zorgprofessionals. Bekijk de vacatures binnen de coördinatiefunctie ‘Tijdelijk Verblijf’ of bij een van onze partners en vind de baan die bij jou past.

Triagist Zorgcoördinatie

Word jij blij van het organiseren van de juiste zorg voor mensen met een acute zorgvraag? Door jouw achtergrond als verpleegkundige, HAP-triagist of doktersassistente weet je overzicht te houden in complexe situaties. Bouw met ons aan zorgcoördinatie in Midden-Nederland!
Verder lezen

Verpleegkundig meldkamercentralist

Ben jij in staat om direct alert en professioneel te reageren in de meest uiteenlopende situaties? Is mensen kalmeren en aansturen voor jou bekend terrein? Ben jij verpleegkundige en toe aan een nieuwe stap in je carrière? Word onze nieuwe verpleegkundig meldkamercentralist!
Verder lezen

Ben jij zorgprofessional en heb je interesse in (multidisciplinaire) triage van acute zorg?

Je bent van harte welkom om een dagdeel mee te lopen op het ZCC om een beter beeld te krijgen van de functies en onderlinge samenwerking.

Een dagdeel meelopen op het ZCC? Stuur ons een mailtje!