Werken bij

Werken in het Zorg Coördinatie Centrum – Midden Nederland betekent samenwerken binnen de gehele acute keten. Onze blik is gericht op de toekomst waardoor onze ontwikkeling en die van jou nooit stilstaat. Regelmatig komen er vacatures beschikbaar voor zorgprofessionals. Bekijk de vacatures binnen de coördinatiefunctie ‘Tijdelijk Verblijf’ of bij een van onze partners en vind de baan die bij jou past.

Zorgbemiddelaar tijdelijk verblijf

Als zorgbemiddelaar werk je vanuit het Zorg Coördinatie Centrum Midden-Nederland in Zeist. Je bent de spil tussen huisartsen, seh’s, verloskundigen en VVT’s. Je behandelt aanvragen voor kwetsbare mensen op zoek naar tijdelijke zorg. Je bepaalt de indicatie en welke transfer nodig is. Ben jij stressbestendig en communicatief sterk? Bekijk direct de vacature!
Verder lezen

Verpleegkundig Centralist Zorgcoördinatie

Word jij de nieuwe spin-in-het-web op het Zorgcoördinatiecentrum Midden-Nederland? En wil jij je bezighouden met de processen op de Meldkamer Ambulancezorg? Help jij om op (spoed) zorgvragen snel van een passende oplossing te voorzien? Ben jij ambitieus en stressbestendig? Solliciteer dan nu.
Verder lezen

Verpleegkundig meldkamercentralist

Ben jij in staat om direct alert en professioneel te reageren in de meest uiteenlopende situaties? Is mensen kalmeren en aansturen voor jou bekend terrein? Ben jij verpleegkundige en toe aan een nieuwe stap in je carrière? Word onze nieuwe verpleegkundig meldkamercentralist!
Verder lezen

Ben jij zorgprofessional en heb je interesse in (multidisciplinaire) triage van acute zorg?

Je bent van harte welkom om een dagdeel mee te lopen op het ZCC om een beter beeld te krijgen van de functies en onderlinge samenwerking.

Een dagdeel meelopen op het ZCC? Stuur ons een mailtje!